Termeni si conditii & Politica de confidentialitate

Termenii si conditiile pentru utilizarea site-ului Hotel Rivulus

Apreciem foarte mult oaspeții noștri și vă recomandăm să cititi cu atentie termenii si conditiile hotelului nostru. Aici puteti gasi detalii legate de politicile noastre privind hotelului si Check-In/Check-Out, anulări, plata și multe altele. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să contactați hotelul, membrii personalului nostru vor fi foarte fericiti să vă ajute.

Atentie: Va rugam sa cititi aceste conditii cu atentie inainte de a utiliza acest web site. Utilizarea acestui web site confirma faptul ca ati acceptat tacit termenii si conditiile scrise mai jos:

Art.1. Conditii de utilizare

Informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate de S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L., este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

Datele si informatiile sunt prezentate in website-ul S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L. numai in scopuri informative. S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba atat continutul, cat si structura website-ului in orice moment si fara o notificare prealabila.

Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor partilor implicate si pot fi schimbate sau modificate oricand la cererea acestora.

Art.2. Utilizarea site-ului

S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L. va autorizeaza sa explorati acest site numai daca utilizarea este in scop personal, necomercial, cu conditia sa mentineti toate simbolurile si textele cu privire la copyright si drepturile de proprietate pe care le contin materialele originale pe orice copie a materialelor. Nu puteti modifica in nici un mod materialele din acest site sau sa le reproduceti, sa le expuneti in public, sa le redistribuiti cu scop comercial. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau retele de calculatoare, in orice scop, este interzisa. Materialele din acest site sunt proprietatea S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L. si utilizarea neautorizata a acestora poate viola legea dreptului de autor. In conditiile nerespectarii acestor conditii, nu mai sunteti autorizati sa utilizati acest site si trebuie sa distrugeti toate materialele tiparite sau salvate in calculator.

Art.3. Prelucrarea informatiei

Informatia va fi prelucrata de catre www.hotelrivulus.ro in conformitate cu prevederile Legilor nr. 676/2001 si 677/2001, putand fi folosita in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor companiei, cum ar fi:

3.1. Procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
3.2. Oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
3.3. Facturare;
3.4. Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor dumneavoastra;
3.5. Realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L. si ale companiilor asociate/parteneri;
3.6. Contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L. si ale companiilor asociate/parteneri sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra (in afara de cazul in care ne-ati adresat o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens);
3.7. Alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.

Art.4. Dezvaluirea informatiei

S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L. are dreptul sa dezvaluie informatia:

4.1. Companiilor asociate/parteneri, care pot folosi informatia in aceleasi scopuri ca si S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L.;
4.2. Tertelor parti specificate la art. 3.6;
4.3. Agentiilor de urmarire a creditelor (in afara de cazul in care avem o altfel de intelegere) care au dreptul de a schimba informatii despre tine cu alte organizatii si care pot tine evidenta persoanelor care au datorii.

Art.5. Transferul informatiei in afara Romaniei

In atingerea scopurilor specificate la Art.1, S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L. va avea dreptul de a transfera informatia unor terte companii din strainatate.

Art.6. Drepturile dumneavoastra

6.1. Cu privire la prelucrarea informatiei, va aducem la cunostinta ca aveti urmatoarele drepturi:

 1. a) de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt prelucrate de catre noi;
  b) de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dumneavoastra particulara, ca date care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu va mai viza datele in cauza;
  c) de a va opune, in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele C. BILARDI PRODUCT S.R.L.sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop;
  d) de a inainta plangere, catre autoritatea de supraveghere in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate conform legii;
  6.2. Pentru situatiile prevazute la lit.a), lit.b) si lit.c) ne veti inainta o cerere scrisa, datata si semnata. In cerere veti preciza daca doriti ca informatiile sa va fie comunicate la o anumita adresa (chiar si e-mail) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea numai personal.
  6.3.S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L. va va comunica masurile adoptate/informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Art.7. Legaturile spre alte site-uri

Legaturile spre alte site-uri de pe acest site sunt oferite doar pentru a va ajuta. Daca utilizati aceste legaturi, veti parasi site-ul Hotel Rivulus. S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L. nu a analizat aceste site-uri, nu controleaza si nu este responsabil pentru aceste site-uri sau continutul lor. Astfel, S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L. nu gireaza sau nu le reprezinta, inclusiv informatiile, software-ul si alte produse sau materiale gasite pe aceste site-uri sau orice rezultate care pot fi obtinute prin utilizarea lor. Daca decideti sa le utilizati, o faceti pe propria raspundere.

Art.8. Brand-urile

Hotel Rivulus este brand inregistrat al S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L.

Art.9. Promotiile

Toate promotiile sunt supuse disponibilitatii si inventarului. S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L. isi rezerva drepturile sa schimbe, modifice sau sa anuleze promotiile in orice moment si fara anunt in prealabil.

Art.10. Disclaimer

MATERIALELE SI SERVICIILE OFERITE DE ACEST SITE SUNT OFERITE “ASA CUM SUNT” FARA NICI O GARANTIE DE ORICE FEL, INCLUZAND GARANTIILE DE COMERCIALIZARE, DE A SE POTRIVI PENTRU O ANUMITA UTILIZARE SAU DE NEINCALCARE A PROPRIETATII INTELECTUALE. S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L. nu garanteaza acuratetea si integritatea materialelor sau serviciilor de pe acest site. S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L. ar putea face schimbari in materialele si serviciile din acest site, sau in produsele si preturile descrise, oricand fara anunt in prealabil. Materialele si serviciile din acest site ar putea sa nu mai fie actuale, iar S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L. nu se obliga sa actualizeze materialele si serviciile continute de acest site, decat in urma unei adrese exprese din partea partenerilor sau a colaboratorilor acestui site.

Art.11. Limitarea responsabilitatilor

S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L., furnizorii sai sau alte parti care sunt mentionate pe acest site, nu sunt responsabile in nici o circumstanta pentru orice fel de pierderi (incluzand, fara limitari, cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau intreruperea activitatii) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizarii acestui site, a oricaror site-uri legate la acest site sau din materialele, informatiile sau serviciile continute pe oricare din aceste site-uri, indiferent daca sunt bazate pe garantie, contract sau orice alta teorie legala si indiferent daca a fost sau nu atentionat de posibilitatea aparitiei de astfel de pierderi. Daca utilizarea materialelor, informatiilor sau serviciilor de pe acest site are ca rezultat aparitia necesitatii de service, reparatii sau corectii ale echipamentelor sau a datelor, va asumati costurile presupuse de acestea. Legea aplicabila in aceste cazuri ar putea sa nu permita excluderea sau limitarea pagubelor aparute ca si consecinta sau din intamplare, astfel incat limitarea de mai sus sau excluderea nu se aplica in cazul dumneavoastra.

Art.12. Legile aplicabile

Acest site este administrat de S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L. din birourile sale din Baia Mare, Romania. S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L. nu specifica faptul ca materialele sau serviciile de pe acest site sunt in concordanta sau disponibile pentru utilizarea in afara Romaniei si ca accesul din teritorii unde continutul lor este ilegal sau interzis. Nu puteti utiliza/exporta materialele si serviciile din acest site sau orice copie sau adaptare care violeaza orice lege sau reglementare aplicabila, incluzand fara limita legile si reglementarile statului roman. Daca accesati site-ul din afara Romaniei, o faceti pe propria dumneavoastra raspundere. Aceste conditii vor fi respectate in concordanta cu legile statului roman.

Art.13. Generalitati

S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L. poate schimba aceste conditii oricand prin modificarea acestui anunt. Ar trebui sa vizitati aceasta pagina periodic, pentru a revedea aceste conditii. Anumite dispozitii ale acestor conditii ar putea fi anulate de anumite anunturi sau conditii legale localizate pe anumite pagini ale site-ului.

 PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI.

 

Politica de confidentialitate

Prin aceasta “Politica de confidentialitate” ne angajam sa furnizam utilizatorilor informatii clare si complete despre datele pe care le colectam prin intermediul domeniului web www.hotelrivulus.ro si despre modul in care aceste date sunt stocate si folosite de catre compania noastra, dar si de catre partenerii nostri (retele de publicitate). “Politica de confidentialitate” explica, de asemenea, modul in care utilizatorul poate gestiona preferintele legate de navigarea pe Internet si politica de cookies.

S.C. BILARDI PRODUCT S.R.L. respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Am dezvoltat astfel aceasta “Politica de confidentialite” cu scopul de a va informa asupra modului in care www.hotelrivulus.ro colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal.

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta “Politica de Confidentialitate”. Daca nu sunteti de acord cu aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta politica de confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va incurajam sa revedeti periodic aceasta politica de confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal si supraveghere video

Ultima actualizare: 25 mai 2018

Această politica de confidențialitate („Politica”) se aplică societatii Hotel Rivulus. Ne straduim să livrăm produse, servicii și experiențe memorabile tuturor clientilor nostri. Ne bucurăm că sunteți clientul nostru și prețuim loialitatea dvs. Suntem conștienți de faptul că, în zilele noastre, confidențialitatea reprezintă o problemă importantă. Am dezvoltat această Politica pentru a prezenta modul nostrum de gestionare a informațiilor personale pe care le colectăm de la dvs. sau despre dvs. pe website-ul sau la sediul nostru, prin comunicări scrise sau orale cu noi, atunci când vizitați proprietatea noastrasau din alte surse.

Dacă sunteți rezident în Spațiul Economic European (SEE), vă rugăm să consultați Anexa A pentru informații suplimentare cu privire la utilizarea de către Hotel Rivulus a datelor dvs. cu caracter personal.

Utilizând oricare dintre produsele sau serviciile noastre și/sau acceptând această Politica, de exemplu în contextul înregistrării pentru oricare dintre produsele sau serviciile noastre, înțelegeți și confirmați că vom colecta și utiliza date cu caracter personal așa cum este descris în această Politica.

DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRAM

Colectăm date cu caracter personal la fiecare punct de contact sau interacțiune cu clienții, iar pentru îndeplinirea fiecărui aspect al afacerii noastre, putem colecta informații personale. Aceste informații personale pot include: numele dvs., adresa poștală, adresa de facturare, adresa de e-mail, numărul de telefon, informațiile referitoare la rezervarea dvs., șederea sau vizitarea unei proprietăți; participarea la un program de membru sau program de loialitate; participarea la un concurs, la o tombolă sau la un program de marketing (chiar dacă nu stați la hotelul nostru); informații referitoare la achiziționarea și primirea produselor sau serviciilor; caracteristicile personale, naționalitatea, venitul, numărul pașaportului și data și locul eliberării; istoricul călătoriilor; informații despre plăți, cum ar fi numărul cardului dvs. de plată și alte informații despre facturare și cont, precum și informații privind autentificarea și alte detalii de facturare și cont asociate plăților mobile; preferințele clienților; preferințele de marketing și comunicare; informații despre vehiculele pe care le puteți aduce pe proprietățile noastre; recenzii și opinii despre portofoliul de mărci sau proprietăți (dacă sunt identificate sau asociate cu dvs.); autoturismele sau serviciile de transport rezervate; grupuri cu care sunteți asociat(ă) pentru șederea la hotel; Este posibil să solicităm detalii despre călătorii comuni, inclusiv numele lor și datele personale de identificare. Este, de asemenea, posibil să colectăm informații privind conversațiile, inclusiv înregistrarea sau monitorizarea apelurilor către serviciul de clienți în scopul asigurării calității și în scopul instruirii, precum și alte comunicări cum ar fi mesaje în cadrul aplicațiilor și SMS-uri.

În plus, colectăm și alte informații personale, în anumite situații, cum ar fi:

 

 • Sondaje: Există posibilitatea să solicităm date demografice sau alte date personale în cadrul sondajelor efectuate asupra clienților.
 • Colectarea la locație:Colectăm informații personale suplimentare în timpul înregistrării/cazării la proprietatea noastra, inclusiv informații care sunt solicitate in mod obligatoriu de autoritatile statului. Vom folosi și televiziune cu circuit închis și alte măsuri de securitate la proprietatea noastra care pot capta sau înregistra imagini ale oaspeților și vizitatorilor în locuri publice, precum și informații asociate locației dvs. în timp ce vă găsiți pe proprietatea noastra (prin cardurile de acces și alte tehnologii). Noi utilizăm televiziune cu circuit închis și alte tehnologii care înregistrează audio sau video pentru protecția personalului nostru, a oaspeților și a vizitatorilor proprietăților noastre în cazurile permise de lege. Pe lângă aceasta, putem colecta informații personale asociate serviciilor de pe proprietate, precum serviciile de concierge, activitățile și închiriere de echipamente .
 • Profilurile evenimentelor:  Dacă planificați un eveniment la noi, noi colectăm specificații privind conferința sau evenimentul, data evenimentului, numărul de invitați, detalii privind spațiile de cazare, iar pentru evenimentele corporative, informații referitoare la organizația dvs. (nume, buget anual și numărul de evenimente sponsorizate pe an). În plus, colectăm informații despre oaspeții care fac parte din grupul sau evenimentul dumneavoastră. Dacă ne vizitați în cadrul unui grup, este posibil să deținem informații personale despre dumneavoastră pe care ni le-a furnizat grupul și să vă trimitem reclame în urma sejurului dumneavoastră împreună cu grupul sau în urma participării la un eveniment, în funcție de preferințele dumneavoastră și conform legii. Dacă ne vizitați în cadrul unui eveniment, este posibil să transmitem informații personale despre dumneavoastră planificatorilor evenimentului, în măsura permisă de lege. Dacă sunteți planificator de evenimente, este, de asemenea, posibil să transmitem informații despre evenimentul dumneavoastră furnizorilor de servicii terți care își pot face publicitate pentru serviciile lor către dumneavoastră, în măsura permisă de lege.
 • Rețelele de socializare: Dacă alegeți să participați la activitățile sau ofertele rețelelor de socializare sponsorizate de Hotel Rivulus, putem colecta anumite informații de pe contul dvs. de socializare în funcție de setările rețelei de socializare, precum locație, cazări, activități, interese, fotografii, actualizări ale stării și lista cu prieteni. Vă putem permite, de asemenea, să vă înscrieți în concursuri în care trebuie să furnizați fotografii, cum ar fi fotografii ale sejurului petrecut pe proprietatea noastră, pe care le puteți partaja cu persoanele cu care sunteți conectat pe rețelele sociale pentru voturi, oferte comune sau alte promoții.
 • Cereri de angajare:Dacă doriți să aplicați online pentru a vă angaja în cadrul Hotel Rivulus, vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate pentru candidați.

Pe lângă informațiile pe care le colectăm de la dvs. în mod direct, putem deduce informații despre dvs. în funcție de informațiile pe care ni le furnizați sau în funcție de alte informații pe care le primim.

DATE PERSONALE COLECTATE DE LA TERȚE PĂRȚI

Este posibil să colectăm informații despre dumneavoastră și de la terți, inclusiv informații de la partenerii companiilor aeriene, partenerii de carduri și alți parteneri ai noștri; de la serviciile aferente rețelelor sociale care sunt în concordanță cu setările făcute de dumneavoastră pentru aceste servicii; și din alte surse terțe care sunt autorizate prin lege să ne transmită datele dumneavoastră. Utilizăm și distribuim aceste informații (și putem adăuga aceste informații la alte informații pe care le deținem la dosar despre dumneavoastră) în scopurile descrise în această Politica.

 UTILIZAREA DATELOR PERSONALE COLECTATE DESPRE DVS.

Noi folosim datele dvs. cu caracter personal în mai multe moduri, inclusiv pentru a oferi și personaliza serviciile pe care le solicitați și pe care le așteptați de la Hotel Rivulus, pentru a vă oferi nivelul așteptat de ospitalitate în cameră și în în cadrul proprietății noastre. Vom colecta consimțământul dvs. înainte de a vă prelucra datele atunci când este necesar conform legislației aplicabile.

Suntem obligați să colectăm anumite date, inclusiv numele dvs., adresa, informațiile dvs. de plată și informații despre documentele de călătorie, pentru a vă procesa rezervarea. Necomunicarea acestor informații va determina incapacitatea noastră de a vă procesa rezervarea.

 

 • Planificarea conferințelor și a evenimentelor: Putem folosi informațiile dvs. personale pentru a vă furniza informații cu privire la planificarea conferințelor și a evenimentelor.
 • Marketing și comunicare:În cazurile autorizate, este posibil să folosim informațiile dumneavoastră personale pentru a vă furniza sau oferi buletine informative, promoții și oferte speciale recomandate, precum și alte mesaje publicitare în funcție de orice preferințe privind comunicarea exprimate de dumneavoastră. Folosim informațiile dvs. pentru a furniza mesaje în cadrul sejurului, alerte cu privire la cont și confirmări pentru rezervări; pentru a vă trimite mesaje de marketing; și pentru a desfășura studii, tombole, trageri la sorți și alte concursuri. Putem transmite aceste comunicări prin e-mail, prin poștă, prin publicitate online, rețele de socializare, telefon, mesaje text (inclusiv SMS și MMS), notificări și alte mijloace (inclusiv mesaje pe proprietate, cum ar fi prin televiziunea în cameră). Cu acordul dumneavoastră, folosim conținutul generat de utilizator (cum ar fi fotografii) de la serviciile aferente rețelelor de socializare pentru a afișa reclame pe site-ul nostru web și în aplicațiile noastre.
 • Îmbunătățirea serviciilor: Putem folosi informațiile dvs. personale pentru a îmbunătăți serviciile Hotel Rivulus și pentru a ne asigura că site-ul nostru, produsele și serviciile reprezintă interes pentru dvs. Folosim informațiile dvs. personale și pentru a vă oferi nivelul așteptat de ospitalitate în cameră și oriunde pe proprietatea noastră. Aceasta poate include furnizarea abilității de a controla tehnologia din cameră prin site-ul nostru web sau aplicațiile de pe dispozitivele personale.
 • Factura prin e-mail: Putem folosi adresa dumneavoastră de e-mail pentru a vă trimite factura hotelului prin e-mail. Este responsabilitate dvs. de a vă asigura că avem adresa de e-mail corectă (și preferată) din partea dvs. Dacă efectuați o rezervare pentru o altă persoană folosind adresa dvs. de e-mail, factura electronică a persoanei respective va fi transmisă pe adresa dvs. de e-mail.
 • Corectitudinea, analiza și personalizarea datelor: Vă putem corobora informațiile personale cu date din surse terțe cu scopul de a actualiza și a analiza informațiile dvs. Ne bazăm și pe informații de la terți pentru a putea oferi servicii mai bune și mai personalizate. Spre exemplu, dacă vă conectați rețele de socializare sau alte conturi la serviciile noastre, putem folosi aceste informații pentru a face experiența dvs. cu noi mai personală și socială, sau putem să o partajăm și să o folosim după cum este descris în prezenta Politica.

 INFORMAȚIILE PERSONALE PE CARE LE PARTAJĂM

Pentru a vă oferi nivelul așteptat de ospitalitate și a vă furniza cel mai bun nivel al serviciilor, este posibil să transmitem informațiile dumneavoastră personale membrilor portofoliului de mărci Hotel Rivulus, furnizorilor noștri de servicii și altor terțe părți, după cum este prezentat în detaliu mai jos:

 • Evenimente în grup sau întâlniri:  Dacă vizitați Hotel Rivulus în cadrul unui grup sau al unei conferințe, informațiile solicitate pentru planificarea întâlnirii și a evenimentului pot fi partajate cu organizatorii acestor întâlniri și evenimente și, dacă este cazul, cu oaspeții care organizează sau participă la întâlnire sau eveniment.
 • Parteneri de afaceri:  Ne putem asocia cu alte companii pentru a vă furniza produse, servicii sau oferte pe baza experiențelor dvs. pe proprietatea noastra și putem partaja informațiile în mod corespunzător cu partenerii noștri de afaceri. De exemplu, vă putem aranja închirierea unei mașini sau furnizarea de alte servicii de la partenerii noștri de afaceri și, în consecință, putem partaja cu aceștia datele dvs.. Putem partaja informațiile dvs. personale, cum ar fi adresa de e-mail, cu partenerii noștri companii de turism pentru a-i sprijini în evaluarea conformității cu politicile de turism sau participarea la planurile tarifare speciale sau pentru a ne implica în marketing în co-branding cu partenerii noștri companii de turism. Partenerii noștri vă pot furniza oferte mai relevante pe baza informațiilor pe care le transmitem cu privire la experiențele dumneavoastră în cadrul proprietății noastre.
 • Co-sponsori ai promoțiilor:  Putem cosponsoriza promoții, loterii, tombole, competiții sau concursuri cu alte companii sau putem furniza premii pentru loterii și concursuri sponsorizate de alte companii. Dacă participați la aceste loterii sau concursuri, putem partaja datele dvs. personale cu sponsorul colaborator sau cu un sponsor terț.
 • Servicii la locație:Este posibil să transmitem informații personale furnizorilor de servicii la proprietate, cum ar fi servicii de tip concierge, organizari de excursii sau cine festive.
 • Furnizorii de servicii:  Ne bazăm pe terți pentru a furniza servicii și produse în numele nostru și putem partaja informațiile dvs. personale cu aceștia, în mod corespunzător. Furnizorii noștri de servicii sunt obligați prin contract să protejeze informațiile dumneavoastră personale și nu le pot utiliza sau distribui în alt mod, cu excepția cazurilor impuse prin lege. Putem folosi furnizori de servicii pentru a vă comunica noutăți și oferi materiale promoționale și tranzacționale în numele nostru, inclusiv reclame online și pe mobil personalizate în funcție de preferințele dumneavoastră și conform legislației aplicabile.
 • Altele:  Pe lângă aceasta, Hotel Rivulus poate dezvălui informații personale pentru: (i) a respecta legile aplicabile, (ii) a răspunde cererilor guvernamentale sau ale autorităților publice, (iii) a respecta procesul juridic valid, (iv) a proteja drepturile, confidențialitatea, siguranța sau proprietatea Hotel Rivulus, vizitatorii site-ului, clienții, angajații sau publicul, (v) a ne permite să găsim remedii disponibile sau să limităm daunele pe care le putem susține, (vi) a aplica termenii și condițDeoarece informațiile din categoria Alte informații nu vă identifică personal, acestea pot fi dezvăluite pentru orice scopuri permise de lege.  În anumite cazuri, putem combina alte informații cu informații personale. Dacă combinăm alte informații cu informații personale, informațiile combinate vor fi tratate ca informații personale potrivit prezentei Declarații.

INFORMAȚII CONFIDENȚIALE

Termenul „informații sensibile“ se referă la informațiile privind originea dumneavoastră rasială sau etnică, opiniile politice, convingerile religioase sau filozofice, calitatea de membru sindical, sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală, informații genetice, antecedente penale și orice alte date biometrice utilizate în scopul identificării unice.

În general, nu colectăm informații sensibile, cu excepția cazului în care acestea sunt oferite voluntar de dvs. sau dacă suntem obligați să facem acest lucru în conformitate cu legile sau reglementările aplicabile. Putem folosi datele privind sănătatea furnizate de dumneavoastră pentru a vă servi mai bine și a vă îndeplini nevoile speciale (de exemplu, furnizarea accesului pentru persoanele cu handicap).

INFORMAȚII PERSONALE DESPRE COPII

Nu colectăm în mod conștient informații personale despre persoanele sub 18 ani. În calitate de părinte sau tutore, vă rugăm să nu permiteți copiilor să trimită date personale fără permisiunea dvs..

LINKURI CĂTRE SITE-URILE WEB ȘI SERVICIILE TERȚILOR

Site-ul nostru poate conține linkuri către site-uri terțe. Rețineți faptul că nu ne asumăm responsabilitatea pentru colectarea, utilizarea, păstrarea, partajarea sau dezvăluirea datelor sau informațiilor de către astfel de terțe părți. În cazul în care folosiți sau furnizați informații pe site-urile terților, se aplică termenii și politica de confidențialitate a site-urilor respective. Vă sfătuim să citiți politica de confidențialitate ale site-urilor pe care le vizitați înainte de a trimite date personale.

Hotel Rivulus se poate asocia cu un număr limitat de furnizori de internet, pentru a oferi acces la internet oaspeților noștri. Folosirea serviciilor de internet pe proprietate cade sub incidența termenilor de utilizare și a politicii de confidențialitate ale furnizorilor terți de internet. Puteți accesa termenii și politicile respective utilizând linkurile de pe pagina de autentificare a serviciului respectiv, sau vizitând site-ul web al furnizorului de internet. 

PROTEJAREA DATELOR PERSONALE

Hotel Rivulus va lua măsuri rezonabile pentru: (i) a proteja informațiile personale de accesul neautorizat, de dezvăluire sau de distrugere și (ii) a păstra informațiile personale precise și actualizate după caz. Hotel Rivulus are o echipă internă solidă de profesioniști dedicați în domeniul securității informațiilor care sunt responsabili pentru crearea, actualizarea și gestionarea programului de securitate Hotel Rivulus. Echipa Hotel Rivulus este responsabilă (printre altele) pentru monitorizarea sistemelor noastre pentru potențiale intruziuni, pentru reacția la incidente potențiale, pentru susținerea securității informațiilor la nivel de proprietate, pentru revizuirea și actualizarea regulată a controalelor de securitate pe care Hotel Rivulus le utilizează pentru a proteja datele și pentru a oferi instruire în programul de securitate a informațiilor Hotel Rivulus.

În cazul unui incident de securitate, Hotel Rivulus va notifica autoritățile de reglementare și/sau consumatorii, în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

Cerem și afiliaților și furnizorilor noștri de servicii cu care partajăm informații personale să facă eforturi rezonabile pentru a păstra confidențialitatea informațiilor personale despre dvs. Pentru tranzacțiile online, utilizăm măsuri tehnologice rezonabile pentru a proteja informațiile personale pe care ni le transmiteți prin intermediul site-ul nostru. Totuși, din păcate, niciun sistem de securitate sau sistem de transmitere a datelor pe internet poate garanta securitatea datelor dvs.

Pentru protecția vieții dumneavoastră private, vă recomandăm să nu ne transmiteți numerele cardurilor de credit sau orice alte informații personale confidențiale prin e-mail.

Vom solicita detaliile cardului de credit doar prin telefon atunci când faceți o rezervare sau aplicați pentru un pachet promoțional. Nu vă vom contacta pentru a vă solicita orice tip de informație de autentificare. Dacă primiți acest tip de solicitare, nu răspundeți. Vă solicităm să ne înștiințați la marketing@hotelrivulus.ro.

MODIFICAREA ȘI ACCESAREA DATELOR DVS. PERSONALE

În măsura în care legea o impune, puteți solicita să vă informăm cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem în legătură cu dvs. și, după caz, să vă retrageți acordul pentru anumite activități de prelucrare a datelor și/sau să solicitați actualizarea, corectarea, ștergerea și/sau oprirea prelucrării informațiilor dvs. personale. Vom face toate actualizările și modificările necesare în termenul stabilit de lege. Atunci când ne este permis prin lege, este posibil să percepem o taxă corespunzătoare pentru acoperirea costurilor de răspuns la solicitare. 

Pentru a vă proteja confidențialitatea, putem răspunde la astfel de solicitări la adresa de e-mail pe care ați înregistrat-o sau ne-ați furnizat-o prin alte metode. Rețineți faptul că, în cazul în care faceți o astfel de solicitare, există posibilitatea să nu vă putem oferi calitatea și varietatea serviciilor cu care sunteți obișnuit.

De asemenea, în anumite circumstanțe, în funcție de legislația aplicabilă, ne puteți solicita să încetăm transmiterea informațiilor personale despre dumneavoastră către partenerii noștri de afaceri sau puteți solicita ca Hotel Rivulus să înceteze utilizarea informațiilor personale despre dumneavoastră, scriindu-ne la adresa de e-mail sau adresa poștală de mai sus. Vom încerca să onorăm această solicitare, în conformitate cu legislația în vigoare.

 PĂSTRAREA DATELOR PERSONALE

Păstrăm datele dvs. personale pentru perioada necesară realizării scopurilor explicate în prezenta Politica, dacă o perioadă mai lungă de timp de păstrare nu este necesară sau permisă de legea aplicabilă. Noi păstrăm datele cu caracter personal colectate pentru a efectua rezervările clienților timp de șapte ani de la terminarea șederii. Păstrăm și alte date cu caracter personal pentru perioade mai scurte de timp, dacă este posibil și dacă acest lucru ne este permis de lege.

Vom distruge informațiile dumneavoastră personale cât mai curând posibil și într-un mod în care să nu mai poată fi recuperate sau reconstituite.

Dacă informațiile personale sunt imprimate pe suport de hârtie, acestea vor fi distruse într-un mod sigur, prin tocarea sau arderea documentelor pe suport de hârtie sau în alt mod, iar dacă acestea vor fi salvate pe suporturi electronice, vor fi distruse prin mijloace tehnice pentru a asigura faptul că informațiile nu mai pot fi recuperate sau reconstituite ulterior.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA CU PRIVIRE LA COMUNICĂRILE IN SCOP DE MARKETING

Dacă ne-ați furnizat informațiile dvs. de contact (adresa de e-mail sau numărul de telefon), am putea să vă informăm despre produsele și serviciile noastre în conformitate cu preferințele pe care vi le-ați exprimat și cu consimțământul dumneavoastră sau să vă invităm la evenimente prin e-mail, publicitate online, social media, WhatsApp, telefon, mesaje text (inclusiv SMS și MMS), poștă și prin alte mijloace (inclusiv prin mesaje cu circuit închis, în interiorul proprietății, cum ar fi televizorul dvs. din cameră).

 

Dacă preferați să nu mai primiți materiale publicitare prin e-mail, puteți opta pentru dezabonare folosind funcția de dezabonare din e-mailul pe care îl primiți de la noi. Solicitările de dezabonare pot dura până la zece zile lucrătoare pentru a intra în vigoare.

Pentru a vă dezabona de la mesajele text, comunicați la recepția hotelului faptul că nu mai doriți să primiți mesaje text din partea hotelului nostru sau scrieți-ne (incluzând adresa dvs. de e-mail) la adresa de e-mail marketing@hotelrivulus.ro sau către Responsabilul pentru Protecția Datelor Personale, la adresa Mun. Baia Mare, Strada Culturii nr.3, Maramures, Romania.

 

Pentru a fi adăugat în lista internă Hotel Rivulus a celor care nu mai doresc să fie apelați, trimiteți un mesaj la marketing@hotelrivulus.ro. 

MODIFICĂRI ALE POLITICII

Există posibilitatea să aducem modificări acestei Politici din când în când. Dacă vom efectua modificări materiale la această Politica, vom publica un link către Politica revizuită pe pagina de pornire a site-ului nostru, iar dacă v-ați înregistrat pentru oricare dintre produsele sau serviciile noastre, vă vom informa prin intermediul unui canal de comunicare cu privire la furnizarea acestora. Puteți afla data ultimei actualizări a Politicai, consultând link-ul și data de la începutul Politicii. Orice schimbare a prezentei Politici va intra în vigoare în momentul publicării Politicii revizuite pe site. Folosirea acestui site, a oricăruia dintre produsele și serviciile noastre și/sau oferirea consimțământului pentru Politica actualizată în urma acestor modificări constituie acordul dvs. pentru intrarea în vigoare a Politicai revizuite

CONTACTAŢI-NE

Dacă aveți întrebări despre această Politica sau despre modul în care Hotel Rivulus procesează datele dvs. cu caracter personal sau dacă vreți să ne complimentați sau să ne transmiteți o plângere, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa de e-mail marketing@hotelrivulus.ro sau in scris, către Responsabilul pentru Protecția Datelor Personale, la adresa Mun. Baia Mare, Strada Culturii nr.3, Maramures,, Romania.

Vom răspunde în decurs de 30 zile sau mai devreme, dacă este posibil.

 

ANEXA A

DISPOZIȚII SUPLIMENTARE APLICABILE PRELUCRARII 
DATELOR CU CARACTER PERSONAL ALE REZIDENȚILOR SEE

 

Pentru persoanele fizice care au reședința în SEE, această Anexă prezintă anumite informații suplimentare pe care Hotel Rivulus este obligat să vi le furnizeze, precum și anumite drepturi pe care le aveți în ceea ce privește prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, în conformitate cu legile locale aplicabile. Prezenta anexă va prevala în măsura în care nu intră în contradicție cu vreo dispoziție din corpul principal al acestei Declarații.

Operatorul de date personale (controlor): Hotel Rivulus, cu sediul social in Baia Mare,Strada Culturii nr.3 , nr. de inregistrare la Registrul Comertului J24/361/1999 , cod unic de inregistare 11985420, tel. +40 262 216302

Scopurile și temeiurile juridice pentru prelucrarea datelor: Hotel Rivulus procesează datele dvs. cu caracter personal pentru scopurile stabilite în Secțiunile 4 (Utilizarea informațiilor personale colectate despre dvs.) și 5 (Informații personale pe care le împărtășim) din corpul principal al acestei Politici.

Bazele legale pentru activitățile de procesare ale Hotel Rivulus includ prelucrarea informațiilor necesare pentru a ne respecta obligațiile contractuale, respectarea obligațiilor legale, protejarea siguranței angajaților, oaspeților și a altor persoane, pentru interesele noastre legitime de afaceri și ca urmare a consimțământului dumneavoastră.

Temeiul juridic special pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se bazează pe scopul pentru care aceste informații au fost furnizate sau colectate:

 

 • Sondaje: Completarea sondajelor este opțională – procesăm informațiile obținute din sondaje în baza consimțământului dvs. și în legătură cu promovarea intereselor noastre de afaceri, inclusiv marketing, îmbunătățiri ale serviciilor și analize.
 • Colectarea la locație:
  • Când efectuați o rezervare și când vă aflați în hotelul noastru, vă vom procesa numele, adresa, informațiile de contact și detaliile șederii (ziua și ora sosirii și plecării, informații despre autovehicul și informații despre celelalte persoane care călătoresc sau sunt cazate împreună cu dvs.), în baza relației noastre contractuale cu dvs. De asemenea, procesăm astfel de date pentru interesele noastre de afaceri, inclusiv pentru marketing, îmbunătățiri ale serviciilor, și pentru analiza și personalizarea serviciilor, așa cum sunt descrise acestea în secțiunea 4 din Declarația globală de confidențialitate (de mai sus).
  • Colectăm anumite date cu caracter personal suplimentare în timpul rezervării/înregistrării la proprietatea noastra (cum ar fi informații legate de actul de identitate sau pașaport), după cum este necesar pentru a ne conforma obligațiilor legale.
  • Utilizăm televiziune cu circuit închis și alte măsuri de securitate în cadrul proprietăților noastre, care pot capta sau înregistra imagini ale oaspeților și vizitatorilor în zonele publice, precum și informații referitoare la locația dvs. în timp ce vă aflați pe proprietatea noastra (prin intermediul cartelelor de acces în cameră și altor tehnologii) în scopul asigurării protecției personalului, oaspeților și vizitatorilor pe proprietățile noastre.
 • Profiluri de evenimente: Procesăm datele cu caracter personal obținute în legătură cu evenimentul dvs. pe baza relației noastre contractuale cu dvs. și a intereselor noastre de afaceri, inclusiv pentru marketing, îmbunătățiri de servicii, analiză și personalizare a serviciilor, conform descrierii din secțiunea 4 din Declarația noastră globală de confidențialitate (de mai sus).
 • Medii de socializare: Participarea la activitățile și ofertele conținute de mediile de socializare sponsorizate de Hotel Rivulus este voluntară – noi procesăm informațiile obținute prin participarea la mediile de socializare pe baza consimțământului dvs. și în scopul promovării intereselor noastre de afaceri conexe, inclusiv pentru marketing, îmbunătățirea serviciilor și analiza și personalizarea serviciilor, conform descrierii din secțiunea 4 din Declarația noastră globală de confidențialitate (de mai sus).
 • Promoții și tombole: Participarea la tombole, concursuri și alte oferte promoționale este voluntară – noi procesăm informațiile obținute din această participare pe baza consimțământului dvs. și după cum este necesar pentru a administra oferta. De asemenea, folosim anumite date pentru scopurile noastre de afaceri, inclusiv pentru marketing, îmbunătățiri ale serviciilor și analiza și personalizarea serviciilor, conform descrierii din secțiunea 4 din Declarația globală de confidențialitate (de mai sus).
 • Marketing direct: Noi folosim datele cu caracter personal pentru a vă trimite mesaje de marketing pe baza consimțământului dvs. exprimat. Puteți să vă retrageți consimțământul pentru comunicările de marketing direct în orice moment, contactând-ne la adresa marketing@hotelrivulus.ro, urmând instrucțiunile de dezabonare din mesajul de marketing sau transmitand o cerere scrisa la următoarea adresă: Baia Mare, Strada Culturii nr.3 , Maramures

 

Păstrarea datelor: Păstrăm datele dvs. cu caracter personal pe perioada necesară pentru a îndeplini scopul pentru care au fost colectate, de regulă pe durata oricărei relații contractuale și pentru orice perioadă ulterioară, după cum este necesar sau permis de legea aplicabilă. Politicile noastre de păstrare a datelor reflectă statutul aplicabil al perioadelor de prescripție și al cerințelor legale.

Drepturile privind datele aplicanților: Rezidenții din SEE au următoarele drepturi:

Dreptul de a-și accesa, corecta și șterge datele: Aveți dreptul să:

 • ne cereți să confirmăm dacă vă prelucram sau nu datele cu caracter personal
 • primiți informații despre modul în care sunt prelucrate datele dumneavoastră
 • obțineți o copie a datelor dvs. cu caracter personal
 • ne solicitați să actualizăm sau să corectăm datele dvs. cu caracter personal
 • ne solicitați să vă ștergem datele cu caracter personal în anumite circumstanțe

Dreptul de opozitie la prelucrarea datelor: Aveți dreptul să solicitați ca Hotel Rivulus să înceteze procesarea datele dvs. cu caracter personal:

 • pentru activități de marketing, inclusiv întocmirea de profiluri
 • în scopuri statistice
 • atunci când o astfel de prelucrare are ca scop derularea intereselor noastre legitime de afaceri, cu excepția cazului în care suntem în măsură să demonstrăm că există o cerință legală pentru o astfel de procesare sau trebuie să vă procesăm datele cu caracter personal pentru inițierea, exercitarea sau apărarea împotriva unei acțiuni în justiție

Dreptul de a restricționa prelucrarea datelor: Aveți dreptul să solicitați Hotel Rivulus să restrictioneze procesarea datelor dvs. cu caracter personal:

 • în timp ce Hotel Rivulus evaluează sau este în curs de a răspunde unei solicitări din partea dvs. de a vă actualiza sau corecta datele cu caracter personal
 • în cazul în care o astfel de procesare este ilegală și nu doriți ca Hotel Rivulus să vă șteargă datele
 • atunci când Hotel Rivulus nu mai are nevoie de astfel de date, dar doriți să vă păstrăm datele pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea împotriva unei reclamații legale
 • în cazul în care ați depus o opozitie împotriva prelucrarii datelor pe baza intereselor noastre legitime de afaceri, în așteptarea răspunsului nostru la această solicitare

în cazul în care restrictionam prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal ca urmare a solicitării dvs., vă vom informa în prealabil de reluarea unui astfel de proces.

Cererile pentru portabilitatea datelor personale: Aveți dreptul să solicitați să vă furnizăm dvs. sau unei terțe părți pe care o desemnați anumite date cu caracter personal într-un format utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de mașină. Vă rugăm să rețineți, totuși, că drepturile de portabilitate a datelor se aplică numai datelor cu caracter personal pe care le-am obținut direct de la dvs. și numai în cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau este necesară pentru a respecta un contract.

Trimiterea cererilor: solicitările dvs. pot fi trimise la adresa de e-mail marketing@hotelrivulus.ro sau transmitand o cerere scrisa la următoarea adresă: Baia Mare, Strada Culturii nr.3, Maramures

Vom răspunde la toate aceste cereri în 30 zile de la primirea solicitării, cu excepția cazului în care există circumstanțe atenuante, caz în care este posibil să fie necesare 60 zile pentru a vă răspunde. Vă vom informa dacă preconizăm că răspunsul nostru să dureze mai mult decât 30 zile. Rețineți totuși că anumite date cu caracter personal pot fi excluse de la astfel de drepturi în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor. În plus, nu vom răspunde la nicio solicitare decât dacă putem verifica în mod corespunzător identitatea solicitantului. Vă putem percepe o taxă rezonabilă pentru copiile ulterioare ale datelor pe care le veți solicita.

Dacă aveți nelămuriri legate de practicile noastre privind datele sau de exercitarea drepturilor dvs., puteți să contactați Hotel Rivulus la adresa marketing@hotelrivulus.ro sau autoritatea de supraveghere din statul membru de reședință.

Dreptul de a vă retrage consimțământul: Aveți dreptul să vă retrageți consimțământul pentru orice tip de procesare pe care o desfășurăm exclusiv pe baza consimțământului dvs. (cum ar fi trimiterea materialelor de marketing direct către contul personal de e-mail). Puteți să vă retrageți consimțământul pentru activitățile de marketing urmând instrucțiunile conținute de toate e-mailurile de marketing sau contactând marketing@hotelrivulus.ro. Pentru orice alte activități la care ați consimțit anterior, puteți contacta marketing@hotelrivulus.ro pentru retragerea unui astfel de consimțământ.

Profilarea și luarea de decizii automate: Putem folosi date cu caracter personal pentru a diviza grupuri mari de consumatori în subgrupuri de consumatori (cunoscute sub numele de segmente) bazate pe anumite tipuri de caracteristici comune, cum ar fi locația geografică, comportamentul sau datele demografice.

Cu consimțământul dvs., putem sa luăm decizii automate, adică fără interferență umană, utilizând segmentarea și/sau datele dvs. cu caracter personal specifice pentru a vă oferi anumite beneficii pe baza caracteristicilor dvs. (cum ar fi tarife reduse pentru cameră sau alte oferte speciale bazate pe locația geografică, comportamentul sau datele demografice).

Transferuri internaționale de date: Datele dumneavoastra cu caracter personal nu sunt de regula transferate in slte state. Cu toate acestea, in situatii ocazionale, putem transfera datele cu caracter personal pe care le colectăm în legătură cu scopurile descrise în această Politica în țări care nu au fost aprobate de către Comisia Europeană ca fiind țări ce oferă o protecție adecvată. În special, noi vă transferăm datele cu caracter personal în Statele Unite.

Folosim măsuri de siguranță adecvate pentru transferul datelor cu caracter personal în rândul afiliaților noștri din diferite jurisdicții și, acolo unde este necesar, am implementat clauze contractuale similare celor utilizate în Uniunea Europeană în relațiile dintre controlorii de date, precum și/sau alte măsuri de siguranță adecvate acestor scopuri. Pentru a obține o copie a acestor clauze sau informații suplimentare despre transferuri, puteți trimite cererea dumneavoastră la adresa marketing@hotelrivulus.ro.